Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia d
Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia de aluminiu. Se coace in cuptorul incalzit dinainte la 230°, timp de 25 de minute. Se taie felii .
Alte aperitive recomandate
Pui cu spanac
Piure de spanac
Rulada cu spanac
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa