Rulada de carne tocata

Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne tocata
  • 2 – 3 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 10 g pesmet
  • Putin lapte
  • Boia
  • Sare
  • Piper
  • Umplutura :
  • 2 – 3 oua fierte
  • 10 bucati masline verzi si negre

Mod de preparare

Se prepara compozitia de chiftelute, se pune pe folie de aluminiu, se fixeaza prin apasare ouale fierte si maslinele, compozitia se ruleaza in folia de aluminiu. Se coace in cuptorul incalzit dinainte la 230°, timp de 25 de minute. Se taie felii .
Alte aperitive recomandate

Pui cu spanac

Piure de spanac

Rulada cu spanac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...