Rulada de piept de curcan

Rulada de piept de curcan este un aperitiv rece pentru meniu festiv. Ingredientele sunt: piept de pui, condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Rulada de piept de pui se face astfel: se desface pieptul, se taie, nu se bate pentru a nu distruge muschiul. Se pune piper, sare, usturoi taiat marunt, boia. Se ruleaza, se leaga cu ata, se pune in tava ulei si se baga la cuptor. Se garniseste cu varza calita.


Alte aperitive cu pui recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide