Rulada de piept de curcan

Rulada de piept de curcan este un aperitiv rece pentru meniu festiv. Ingredientele sunt: piept de pui, condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • usturoi

Mod de preparare

Rulada de piept de pui se face astfel: se desface pieptul, se taie, nu se bate pentru a nu distruge muschiul. Se pune piper, sare, usturoi taiat marunt, boia. Se ruleaza, se leaga cu ata, se pune in tava ulei si se baga la cuptor. Se garniseste cu varza calita.


Alte aperitive cu pui recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac cu linte rosie

Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...

Supa crema de dovleac cu linte rosie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca