Rulada de sunca

Crema de cascaval se freaca pana devine o spuma, cu hrean, mar, sare si piper. Captusim o tava rotunda sau lunguiata cu frunze de salata si aranjam de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 feliide sunca
  • 200 g crema de cascaval
  • 100 g hrean cu otet
  • 1 mar mare razuit
  • sare
  • piper
  • 1 capatana de salata

Mod de preparare

Crema de cascaval se freaca pana devine o spuma, cu hrean, mar, sare si piper. Captusim o tava rotunda sau lunguiata cu frunze de salata si aranjam deasupra ruladele de sunca umplute cu compozitia de mai sus. Punem pe fiecare rulada cate un trandafir - ornament din aceasta crema.
Alte aperitive recomandate:

Ciuperci maioneza

Clatite ciuperci

Zacusca de vinete

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Smoothie cu mar si portocala

Din doar 2 ingrediente si un pic de apa, am facut o bautura rapida plina de vitamine, cu ajutorul noului meu blender personal...

Smoothie cu mar si portocala
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca