Rulada din piept de pui si cascaval este un aperitiv minunat, un aperitiv usor si ca si gust, dar si ca si mod de preparare.
Se spala bine pieptii ,se impart fiecare in doua si se bat ca la snitele. Ardeii se taie in fasii, cascavalul in felii. Se umple puiul in urmatoare ordine : doua felii de cascaval, cateva fasii de ardei si de castraveti , sare , piper alb. Se ruleaza in asa fel incat sa nu iasa umplutura si se aseaza intr-un vas de yena ( daca credeti ca se va desprinde legati rulada cu sfoara ). Se ung apoi cu ulei de masline , se presara sare , piper , mix de condimente - daca mai doriti si se introduce in cuptorul preincalzit. Puteti pune peste ele si putin vin alb ( pentru o aroma mai puternica ) si frunze de dafin.
Se servesc alaturi de sosul salsa sau de cartofi natur. Pofta buna! Reteta Rulada din piept de pui si cascaval a fost propusa de undercovergirl pe forum culinar.ro
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj