Rulada tricolora se prepara cu pula de porc si legume. Ingredientele, in afara de pulpa de porc sunt: fasole verde, ardei gras, pesmet, oua.
Rulada tricolora se prepara astfel: punem la fiert brocoli si fasolea verde, iar cand sunt fierte le scoatem si le lasam la scurs. Taiem pulpa de porc a.i sa obtinem o fasie pentru rulada, o saram si o piperam. O batem un pic si pe jumatate din ea punem ardeii grasi taiti fasii si un pic de fasole verde. Batem oul si il turnam peste umplutura cat mai uniform. Rulam carnea si o legam cu ata, apoi o asezam intr-o tava pentru copt unsa cu unt. Facem un sos din peltea cu ulei si turnam acest sos in tava, peste rulada. Acoperim cu foaie de alumiu si dam la aragaz. Servim cu bucati de brocoli.
Alte rulade aperitiv recomandate
Dragii mei, de mult timp nu am mai facut fursecuri si m-am gandit sa va arat o reteta de fursecuri americane cu ciocolata sau...
Fursecuri americane cu ciocolata (reteta video)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj