Se elimina coaja painii si feliile de paine se taie intr-o forma cat se poate de patrata. Se aplatizeaza cu un sucitor. Se ung foarte subtire cu unt.
Se elimina coaja painii si feliile de paine se taie intr-o forma cat se poate de patrata. Se aplatizeaza cu un sucitor. Se ung foarte subtire cu unt. Se aseaza sunca pe ele, apoi castravetii taiati foarte marunti. Se sareaza, se pipereaza. Se ruleaza si se aseaza pe hartia de copt (pusa in tava) cu inchiderea in jos. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute. Nu trebuie asteptat pana se inchide la culoare. Rulada este gata daca marginile s-au facut maro deschis ca la o paine prajita. In acest timp se toaca marunt ceapa verde si se sfarma oregano, din ambele cate un pumn. Pe un blat intins se presare condimentele. Daca s-au rosit suficient, se scot din cuptor si se tavalesc prin condimente.
Pofta buna!
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Am ajuns sa fac acest tort ca de mult sta la favorite, reteta este a Timeei si este atat de bun, bezeaua de nuca face totul....
Tort cu bezea de nuca si cafeaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj