Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f
Ceapa si usturoiul se taie marunt.
Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se amesteca pana se omogenizeaza.
Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.
Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.
Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.
Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
A inceput postul Craciunului, asa ca dragii mei, sa aveti un post binecuvantat si usor! Am profitat de acest lucru si de...
Naut frecat cu ciuperci in sos de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa