Rulade cu cascaval

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • un ou
  • 2 felii de paine
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 10 felii de cascaval
  • 2 lingurite de chimen

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt.

Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.

Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.

Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.


Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...