Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si
Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si ciupercile. Adaugam oul, o lingurita de mustar, o lingura de maioneza, sare, piper, delicat si amestecam bine. Obtinem o crema pe care o ungem pe feliile de carne, le rulam si astfel obtinem ruladele fantezie, le prajim pane in ulei fierbinte. Servim cu sos de mere si portocale cu maioneza.
Alte retete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Salata de pui cu ciuperci
Ardei umpluti
Ora de dulce! Delicioasa e putin spus...nu prea am cum sa va dovedesc, asa ca va invit sa o probati daca aveti incredere in...
Desert tarta cu branza dulce si agriseGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa