Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mu
Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mustar doar pe o parte si se lasa in frigider. Intre timp batem ouale cu putin mustar, sare, faina si smintina (sau lapte) pina obtinem o pasta potrivit de moale. Se scoate pieptul si se umple cu 1/2 castravete, 1 feliuta de cascaval si 1 buc. mica de cabanos dupa care se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori. Dupa ce a-ti rulat toate 3 bucatile in cratita cu mult ulei incins bine se pun pe rind rulourile ce au fost trecute in prealabil prin pasta cu ou. Se prajesc la foc potrivit.
Se pot servi calde cu cartof nature sau garnitura de lugume mexicane, dar si reci mai ales taiate feliute la o salata se sezon.
Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...
"Spanakopita"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa