Rulou din ceafa de porc

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de ceafa de porc
  • cascaval afumat
  • sunca presata
  • mustar
  • sare
  • piper
  • alufolie- pentru prajit

Mod de preparare

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si cascaval afumat.

Apoi se ruleaza si se impacheteaza in alufolie fiecare asemeni bomboanelor de pom.

Se incalzeste bine uleiul si la temperatura de 140-160 de grade Celsius se prajesc rulourile timp de 15-20 de minute. Apoi se scot din ulei si se indeparteaza alufolia.

Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...