Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul feliei de carne. Se ruleaza, se trece pr
Pieptul de pasare se pregateste ca pentru snitel. Se aseaza un baton de cascaval si unul de sunca,de-a lungul feliei de carne. Se ruleaza, se trece prin faina,ou si susan. Se prajeste in ulei incins cam 15min.
Andra Mihail ne împărtășește o rețetă simplă pentru niște biscuiți delicioși și frumoși. Datorită...
Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspectIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa