Rulouri de carne cu cascaval si kaizer

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc (muschi
  • cotlet)
  • cascaval
  • kaizer (sunca)
  • sare
  • piper
  • oua batute
  • faina
  • pesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Mod de preparare

- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam .

- Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.

- Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.

- Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale;

- Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet;

- Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine;

- Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!