- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam . - Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. - Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul
- Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam .
- Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.
- Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.
- Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale;
- Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet;
- Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine;
- Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura