Rulourile de pui in bacon sunt niste aperitive gustoase si aratoase, sunt numai bune pentru petreceri sau ocazii festive.
Pieptul de pui se taie felii, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza carnea, dupa care pe fiecare felie se aseza cate o felie de branza topita (optional cate o felie de ardei gras) sau se poate ungesi cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.
Se ruleaza bine si la capete dupa care se ruleaza cu felia de bacon
Repetam pana terminam, asezam intr-o tava, adaugam apa, un pic de ulei si cimbru. Am acoperit tava cu folie alimetara si am dat la cuptor, iar in ultimele 5-10 minute am luat folia ca sa se rumeneasca.
Rulourile de pui cu bacon pot fi servite ca si aperitive.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii