Rulouri de pui in bacon

Rulourile de pui in bacon sunt niste aperitive gustoase si aratoase, sunt numai bune pentru petreceri sau ocazii festive.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • felii de branza topita
  • felii de bacon
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie felii, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza carnea, dupa care pe fiecare felie se aseza cate o felie de branza topita (optional cate o felie de ardei gras) sau se poate ungesi cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.

Se ruleaza bine si la capete dupa care se ruleaza cu felia de bacon
Repetam pana terminam, asezam intr-o tava, adaugam apa, un pic de ulei si cimbru. Am acoperit tava cu folie alimetara si am dat la cuptor, iar in ultimele 5-10 minute am luat folia ca sa se rumeneasca.


Rulourile de pui cu bacon pot fi servite ca si aperitive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca