Rulouri de pui la cuptor

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele. Ceapa se curata s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 200 g ciuperci
  • o ceapa
  • 3 linguri de ulei
  • 100 g sunca afumata
  • o cana de supa de oase
  • marar

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele.

Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in putin ulei incins si se adauga ciupercile, bine spalate si scurse. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se pune sunca taiata . Se potriveste de sare si de piper, se adauga verdeata tocata marunt si se lasa la racit.

Intre timp, se prepara sosul. Se pune untul la topit intr-un vas. Se adauga faina desfacuta in lapte si se stinge cu zeama de oase.

Bucatile de carne se umplu cu amestecul de ciuperci si sunca, se ruleaza si se prind cu o scobitoare. Se asaza apoi cu grija intr-o tava unsa cu ulei si se stropesc cu sosul de lapte si faina. Se adauga un praf de sare si unul de piper si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolata

Delicioasaaaaaaaaaaaaaa! Deja s-a dus jumatate de tava...vai! :)))))))

Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca