Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele. Ceapa se curata s
Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele.
Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in putin ulei incins si se adauga ciupercile, bine spalate si scurse. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se pune sunca taiata . Se potriveste de sare si de piper, se adauga verdeata tocata marunt si se lasa la racit.
Intre timp, se prepara sosul. Se pune untul la topit intr-un vas. Se adauga faina desfacuta in lapte si se stinge cu zeama de oase.
Bucatile de carne se umplu cu amestecul de ciuperci si sunca, se ruleaza si se prind cu o scobitoare. Se asaza apoi cu grija intr-o tava unsa cu ulei si se stropesc cu sosul de lapte si faina. Se adauga un praf de sare si unul de piper si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii