Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele. Ceapa se curata s
Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele.
Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in putin ulei incins si se adauga ciupercile, bine spalate si scurse. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se pune sunca taiata . Se potriveste de sare si de piper, se adauga verdeata tocata marunt si se lasa la racit.
Intre timp, se prepara sosul. Se pune untul la topit intr-un vas. Se adauga faina desfacuta in lapte si se stinge cu zeama de oase.
Bucatile de carne se umplu cu amestecul de ciuperci si sunca, se ruleaza si se prind cu o scobitoare. Se asaza apoi cu grija intr-o tava unsa cu ulei si se stropesc cu sosul de lapte si faina. Se adauga un praf de sare si unul de piper si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Delicioasaaaaaaaaaaaaaa! Deja s-a dus jumatate de tava...vai! :)))))))
Negresa cu crema de vanilie si fulgi de ciocolataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj