Rulouri de zucchine cu carne tocata

Se taie zucchinele fasiute subtiri. Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta consistenta. Se umplu fasiil

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 zucchine
  • 250 g carne tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mica
  • verdeata tocata: patrunjel
  • marar
  • 2 oua mici
  • 125 g ricotta/branza de vaci
  • pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie zucchinele fasiute subtiri.

Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta consistenta.

Se umplu fasiile de zucchine cu 1 lgt de compozitie.

Se pun in tava si se stropesc cu ulei.

Se coc la cuptor 25 minute-180 gradeC.
Reteta propusa de PaulaM

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca