Se taie zucchinele fasiute subtiri. Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta consistenta. Se umplu fasiil
Se taie zucchinele fasiute subtiri.
Se amesteca carnea tocata cu restul ingredientelor si pesmet pentru a obtine o pasta consistenta.
Se umplu fasiile de zucchine cu 1 lgt de compozitie.
Se pun in tava si se stropesc cu ulei.
Se coc la cuptor 25 minute-180 gradeC.
Reteta propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatit Desi poate suna a un preparat sofisticat, nu este deloc asa! In plus se...
Piept de pui cu sos gorgonzola si smantana de gatitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa