Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se ruleaza impreuna cu ardeiu
Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se ruleaza impreuna cu ardeiul copt, umplut in prealabil cu sferturi de oua fierte si masline. Se stropesc rulourile cu putin vin, apoi se introduc in cuptor. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava 1 jumatate pahar de vin alb.
Se servesc cu legume fierte.
Alte retete culinare:
Placinta cu carne Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa