Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se ruleaza impreuna cu ardeiu
Se spala pieptul de pui si se bate cu ciocanul de carne. Se sareaza, se pipereaza si se presara cu rozmarin si oregano. Se ruleaza impreuna cu ardeiul copt, umplut in prealabil cu sferturi de oua fierte si masline. Se stropesc rulourile cu putin vin, apoi se introduc in cuptor. Cand carnea este aproape gata, se adauga in tava 1 jumatate pahar de vin alb.
Se servesc cu legume fierte.
Alte retete culinare:
Placinta cu carne Tocanita de pui Muschi de porc la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii