Rulouri fierbinti de sunca

Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata de branza se suceste o f

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca feliata
  • branza
  • ardei
  • unt
  • smantana

Mod de preparare

Se taie cate o fasie de branza cu grosime de 1 cm, pentru fiecare felie de sunca. Se taie ardeiul rondele. Pe fiecare bucata de branza se suceste o felie de sunca si se pun 2-3 inele de ardei.

Rulourile se pun in vas jena tapetat cu unt se stropesc cu smantana si se pune restul de ardei intre ele.

Se prajesc in cuptor fierbinte, acoperite (pana curge branza prin capetele rulourilor).
Alte aperitive recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...