Un aperitiv sau fel principal rapid si de efect.
Am taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime. Am batut putin fiecare felie. Unele au iesit mai mari, altele mai mici. Le condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Asezam pe fiecare felie de bacon o felie sau doua de piept de pui (pentru a ajunge la lungimea feliei de bacon) si rulam. Baconul trebuie sa fie in exterior. Fixam ruloul cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena si introducem la cuptor pana se rumenesc usor.
Le servim simple sau alaturi de o garnitura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii