Un aperitiv sau fel principal rapid si de efect.
Am taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime. Am batut putin fiecare felie. Unele au iesit mai mari, altele mai mici. Le condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Asezam pe fiecare felie de bacon o felie sau doua de piept de pui (pentru a ajunge la lungimea feliei de bacon) si rulam. Baconul trebuie sa fie in exterior. Fixam ruloul cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena si introducem la cuptor pana se rumenesc usor.
Le servim simple sau alaturi de o garnitura.
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti