Un aperitiv sau fel principal rapid si de efect.
Am taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime. Am batut putin fiecare felie. Unele au iesit mai mari, altele mai mici. Le condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Asezam pe fiecare felie de bacon o felie sau doua de piept de pui (pentru a ajunge la lungimea feliei de bacon) si rulam. Baconul trebuie sa fie in exterior. Fixam ruloul cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena si introducem la cuptor pana se rumenesc usor.
Le servim simple sau alaturi de o garnitura.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj