Salata boeuf este un aperitiv clasic la noi ce se prepara cu precadere de sarbatori fie Paste sau Craciun.
-se fierb : carnea, morcovii si cartofii
-se taie carnea, cartofii, morcovii, castravetii cubulete mici
-se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert(doar galbenusurile), o lingurita mustar si ulei
-se amesteca toate ingredientele, se adauga trei sferturi din cantitatea de maioneza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se decoreaza cu restul de maioneza, ardei si masline
Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h
cu paine prajita
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii