Pieptul se taie cubulete (e recomandat sa fie congelat) si se fierbe in apa cu putina sare sau vegeta. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, i
Pieptul se taie cubulete (e recomandat sa fie congelat) si se fierbe in apa cu putina sare sau vegeta. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, iar ceapa se taie marunt. Dupa ce se racesc bucatelele de carne, se amesteca cu legumele rase si ceapa. Se adauga, dupa gust, sare, piper, otet si ulei. Salata se aranjeaza pe frunze de salata si se orneaza cu masline.
Se poate orna cu maioneza, iar in acest caz nu se mai adauga ulei la salata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa