Pieptul se taie cubulete (e recomandat sa fie congelat) si se fierbe in apa cu putina sare sau vegeta. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, i
Pieptul se taie cubulete (e recomandat sa fie congelat) si se fierbe in apa cu putina sare sau vegeta. Morcovii si telina se dau pe razatoarea mare, iar ceapa se taie marunt. Dupa ce se racesc bucatelele de carne, se amesteca cu legumele rase si ceapa. Se adauga, dupa gust, sare, piper, otet si ulei. Salata se aranjeaza pe frunze de salata si se orneaza cu masline.
Se poate orna cu maioneza, iar in acest caz nu se mai adauga ulei la salata
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj