Snitel de caprioara

Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr pulpa sau file de caprioara
  • 80 gr untura
  • 2 oua
  • 1 lingura de faina
  • 60 gr pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie in fileuri pulpa de caprioara. Se bate carnea, se sareaza si se pipereaza, dupa care se dau bucatile prin faina, ou batut si pesmet. Se prajesc snitelele in untura incinsa, pe ambele parti, pana la rumenire.


Se servesc cu diferite garnituri si salate de sezon.

Alte retete culinare:

Chiftele Curcan umplut Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...