Snitel de porc cu susan

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • o jumatate de cana de ulei
  • 2 linguri de seminte de susan
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei

Mod de preparare

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, boiaua, susanul, doua-trei linguri de apa si se omogenizeaza bine. Bucatile de carne se dau prin acest amestec si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu garnitura de legume.

Alte retete simple recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!