Snitel de porc cu susan

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • 4 linguri de faina
  • o jumatate de cana de ulei
  • 2 linguri de seminte de susan
  • sare
  • piper
  • boia dulce de ardei

Mod de preparare

Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, boiaua, susanul, doua-trei linguri de apa si se omogenizeaza bine. Bucatile de carne se dau prin acest amestec si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu garnitura de legume.

Alte retete simple recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...