Snitel din carne de vitel

Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna put

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 felii din pulpa de vitel
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 2 albusuri de ou
  • 1 sfert pahar ulei
  • 100 gr unt
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna putin ulei, apoi se dau prin pesmet si se prajesc in unt fierbinte, pe foc mic. Se pot prepara snitelele si fara sa mai fie date prin ou. Se frig feliile de snitel in unt si se scot pe o farfurie apoi.


Se servesc cu garnitura de legume sau paste.

Alte retete:

Placinta de dovleac Cartofi la cuptor Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii