Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se
Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se asaza snitelele la prajit, la foc mare. Duoa ce s-au rumenit pe o parte, se adauga untul si se intorc pe partea cealalta. Se scot apoi si se lasa sa se scurga de grasime.
Se servesc calde, cu garnitura la alegere. Alte retete culinare: Muschi de porc la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti