Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se
Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se asaza snitelele la prajit, la foc mare. Duoa ce s-au rumenit pe o parte, se adauga untul si se intorc pe partea cealalta. Se scot apoi si se lasa sa se scurga de grasime.
Se servesc calde, cu garnitura la alegere. Alte retete culinare: Muschi de porc la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa