Snitel Zselic

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de costite de porc
  • 2 mere
  • 2 dl smantana
  • 0.5 dl pesmet
  • 1 lingurite de menta
  • 1 lingurite de mustar
  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin se prajeste rapid, in ulei incins, apoi fiecare felie se unge cu crema de smantana si mere. Se pun, apoi, intr-un vas termorezistent uns, care se introduce in cuptorul preincalzit, incins,apoi se prajeste pana se inroseste.

Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos