Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin
Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin se prajeste rapid, in ulei incins, apoi fiecare felie se unge cu crema de smantana si mere. Se pun, apoi, intr-un vas termorezistent uns, care se introduce in cuptorul preincalzit, incins,apoi se prajeste pana se inroseste.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa