Snitele de carne

Se taie ugerul bucata intreaga si se spala cu apa rece, dupa care se pune sa fiarba intr-un vas descoperit, cu multa apa, la foc potrivit, cateva ore

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg uger de vaca
  • zarzavat de supa
  • sare
  • 2 linguri de faina
  • 1 cescuta de lapte
  • 1 ou
  • 1 ceasca de ulei

Mod de preparare

Se taie ugerul bucata intreaga si se spala cu apa rece, dupa care se pune sa fiarba intr-un vas descoperit, cu multa apa, la foc potrivit, cateva ore. Dupa doua ore de fierbere se adauga zarzavatul de supa intreg, se continua fierberea pana in momentul in care ugerul se poate consuma. Se scoate, se taie felii subtiri, fiecare felie se sareaza usor si se trece prin aluat de clatite facut din ou, faina si lapte dulce. Feliile astfel pregatite se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc cu cartofi prajiti.

Alte aperitive:

Salata de icre

Oua umplute

Arici din pateu de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu ciocolata si frisca

Parca n-am mai facut de mult ceva super ciocolatos :))

Desert prajitura cu ciocolata si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca