Se taie ugerul bucata intreaga si se spala cu apa rece, dupa care se pune sa fiarba intr-un vas descoperit, cu multa apa, la foc potrivit, cateva ore
Se taie ugerul bucata intreaga si se spala cu apa rece, dupa care se pune sa fiarba intr-un vas descoperit, cu multa apa, la foc potrivit, cateva ore. Dupa doua ore de fierbere se adauga zarzavatul de supa intreg, se continua fierberea pana in momentul in care ugerul se poate consuma. Se scoate, se taie felii subtiri, fiecare felie se sareaza usor si se trece prin aluat de clatite facut din ou, faina si lapte dulce. Feliile astfel pregatite se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc cu cartofi prajiti.
Alte aperitive:
Salata de icre
Oua umplute
Arici din pateu de pui
Nelipsiti de la masa de Craciun si Revelion si musai sa facem ca-s cam buni draga mea.....
Carnati de casa afumatiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa