Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se
Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se asaza intr-o oala din lut (sau din inox) si deasupra se toarna mujdeiul. Se mai pot adauga, dupa preferinte, bucatele de slanina afumata.
Oala se acopera bine si se lasa la rece, la frigider sau intr-o camara mai racoroasa.
Se serveste rece.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
A fost o prajitura dulce-acrisoara din cauza caiselor, care nu au fost atat de coapte, dar a fost tare buna. Am folosit...
Prajitura cu caise si branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa