Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu sc
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se dau rulourile prin faina, ou batut si apoi prin susan si se prajeste in baie de ulei. Separat, se taie cubulete cascavalul, se pune intr-un castron si se lasa la topit, in microunde. Se rastoarna apoi pe o folie alimentara si se intinde cu sucitorul, ca pe o foaie de placinta. Deasupra se pune ceapa verde calita in putin unt, cu spanac, felii de ardei, sare si piper. Se intinde compozitia uniform, pe toata suprafata cascavalului, se ruleaza, se strange folia la capete si se introduce in frigider. Se pregateste sosul, apoi. Hreanul se rade, apoi se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza feta si smantana lichida. Se orneaza un platou cu salata, se adauga restul de ardei, ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic. Se asaza ruloul de pui, taiat felii, sos deasupra si cascavalul taiat pe oblic.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Saratele Chiftele Ciuperci umplute
Sa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb...
Tarta de mamaliguta cu branzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj