Specialitate cu pui, somon si cascaval

Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu sc

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2-3 felii de somon afumat
  • 1 pachet surimi
  • 2-3 linguri susan
  • 1 cana faina
  • 2 oua
  • ulei
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 cubulete spanac congelat
  • 1 ardei gras
  • 1 punga mix de salata
  • Pentru sos:
  • 1 radacina hrean
  • 100 gr branza feta
  • 200 gr smantana
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se dau rulourile prin faina, ou batut si apoi prin susan si se prajeste in baie de ulei. Separat, se taie cubulete cascavalul, se pune intr-un castron si se lasa la topit, in microunde. Se rastoarna apoi pe o folie alimentara si se intinde cu sucitorul, ca pe o foaie de placinta. Deasupra se pune ceapa verde calita in putin unt, cu spanac, felii de ardei, sare si piper. Se intinde compozitia uniform, pe toata suprafata cascavalului, se ruleaza, se strange folia la capete si se introduce in frigider. Se pregateste sosul, apoi. Hreanul se rade, apoi se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza feta si smantana lichida. Se orneaza un platou cu salata, se adauga restul de ardei, ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic. Se asaza ruloul de pui, taiat felii, sos deasupra si cascavalul taiat pe oblic.


Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Saratele Chiftele Ciuperci umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta de mamaliguta cu branza

Sa iubeasca oare cineva atat de mult aceasta combinatie incat sa-i dedice retete intregi? Daaaa...asta-s eu...si nu ma schimb...

Tarta de mamaliguta cu branza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca