Suberec cu pui

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 500 ml apa
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1
  • 5 kg faina

Mod de preparare

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se lasa apoi coca sa se odihneasca jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt cu pieptul de pui in masina de tocat, apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie bucatele din aluat, cat o nuca, se rotesc intre palme. Se intinde cate o foaie de 15-20 cm din fiecare bila, se ung cu carnea de pui, se pliaza si se taie cu cutitul de pizza pe margini, cam de 3 mm. Se prajeste fiecare suberec pe ambele parti, in ulei incins.


Se serveste cald.

Alte aperitive:

Placinta cu carne Saratele Chiftele

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa