Suberec cu pui

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 500 ml apa
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1
  • 5 kg faina

Mod de preparare

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se lasa apoi coca sa se odihneasca jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt cu pieptul de pui in masina de tocat, apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie bucatele din aluat, cat o nuca, se rotesc intre palme. Se intinde cate o foaie de 15-20 cm din fiecare bila, se ung cu carnea de pui, se pliaza si se taie cu cutitul de pizza pe margini, cam de 3 mm. Se prajeste fiecare suberec pe ambele parti, in ulei incins.


Se serveste cald.

Alte aperitive:

Placinta cu carne Saratele Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...