Curata cartofii, taie-i rondele, spala-i si uscuca-i pe o carpa de bucatarie. Incinge putin unt si prajeste cartofii pe ambele parti. Curata ceapa si
Curata cartofii, taie-i rondele, spala-i si uscuca-i pe o carpa de bucatarie. Incinge putin unt si prajeste cartofii pe ambele parti. Curata ceapa si usturoiul, toaca-i marunt si caleste-i in 2 linguri de unt. Adauga carnea tocata, amesteca bine si prajeste-o. Taie cubulete rosia, pune-o peste carne, condimenteaza si inabuse timp de 20 de minute, fara capac. Unge tava cu unt. Aseaza in ea un strat de cartofi, condimenteaza, aseaza carnea tocata si feliile de oua si acopera cu un strat de cartofi. Asezoneaza cu sare si piper. Toarna supa de carne, aseaza tava in mijlocul cuptorului si coace preparatul.
Alte retete recomandate
Un desert fin, cu o aroma deosebita si subtila de.....lavanda!!
Panna cotta cu aroma de lavandaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa