Sufleu de ficat

Luam ficatul de porc si  il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul c

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ficat de porc
  • 6 oua
  • 100 g faina
  • 150 g unt
  • 350 ml lapte
  • 50 g cascaval
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Luam ficatul de porc si il curati m foarte bine de pielite. O data curatit il dai prin masina de tocat si-l calesti in 50 g de unt. Untul care ramane se topeste si se amesteca cu faina si laptele si se fierbe aproximativ 10-15 min, la foc mic, amestecand continuu. Se condimenteaza si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga pe rand galbenusuril, ficatul si cascavalul ras. La sfarsit se incorporeaza si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata si se coace la foc potrivit (150 de grade ) in cuptorul preincalzit, pana cand se rumeneste frumos. Se decoreaza cu patrunjel verde .



Sursa acestei retete este blogul culinar: retetedemancaruri

Alte retete culinare recomandate:

Zacusca

Zacusca de ciuperci

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii