Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o
Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.
Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust. Cu acest amestec se umplu jumatatile de piinisoare, care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.
Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper. Cind amestecul se poate consuma, tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.
Alte retete cu mancare
Rulada de carne
Tocanita de carne
Tocanita de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa