Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o
Se taie piinisoarele in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.
Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust. Cu acest amestec se umplu jumatatile de piinisoare, care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.
Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper. Cind amestecul se poate consuma, tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.
Alte retete cu mancare
Rulada de carne
Tocanita de carne
Tocanita de ciuperci
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj