Tartine cu carne tocata

Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingur

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 painisoare mici
  • 100 g carne tocata
  • 50 g slanina sau costita afumata
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de lapte dulce

Mod de preparare

Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.

Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura, de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust.

Cu acest amestec se umplu jumatatile de paine care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.

Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper.
Tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.

Alte retete culinare

Tartine cu crema de spanac

Salata cu sfecla rosie

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...