Tartine cu creier

Creierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin la racit, se adauga zeam

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 250 gr creier
  • 1 gogosar rosu
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Creierul se curata si se spala bine. Se pune apoi la prajit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt, apoi se lasa putin la racit, se adauga zeama de lamaie, sare, piper si se amesteca bine.


Se serveste cu crutoane de paine prajita si se decoreaza cu felite de gogosar.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Saratele Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu afumatura si zeama de varza

Tare buna acesta ciorbita, as zice ca este printre preferatele mele. Am tot vazut acesta reteta pe la voi si am cautat si pe...

Ciorba cu afumatura si zeama de varza
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca