Trandafiri din foietaj

Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. sunt niste aperitive festive deosebite, ce pot fi pregatite de Craciun. Pentru aceasta reteta de aperitive rapide aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat de foietaj
  • felii subtiri de parizer
  • ou pentru uns
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.


Trandafirii din foietaj se servesc ca aperitiv festiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii