Waldostana este o gustare care poate fi servita calda cu sos, sau rece, fara sos.
Pentru Waldostana, carnea este batuta, condimentata si prajita pe plita. Pe fiecare felie de carne, se pune cate o felie de sunca, o felie de cascaval si o felie de rosie. Daca dorim sa o servim calda, punem langa gustare un sos cald. Se folosesc 200 g sunca, 120 g cascaval si 2 rosii felii.
Sosul mexican - ceapa, ulei, ardei gras rosu, ciuperci, sare, piper, usturoi, rosii decojite, apa, bulion, iar pentru decor, se foloseste patrunjel verde.
Waldostana este o gustare care poate fi servita calda cu sos, sau rece, fara sos.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa