Se curata bamele de codite, se oparesc si dupa ce s-au racit, se calesc in ulei incins, apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Se caleste si ceapa, se
Se curata bamele de codite, se oparesc si dupa ce s-au racit, se calesc in ulei incins, apoi se stropesc cu zeama de lamaie. Se caleste si ceapa, se adauga bulionul, se stinge cu vin si putina apa, apoi se lasa sa dea in cateva clocote. Sosul obtinut se toarna peste bame, se sareaza si se pipereaza apoi totul, dupa gust. Se presara marar tocat deasupra, se adauga rosiile feliate si se da la cuptor, pana se rumenesc rosiile.
Mancarea se serveste rece cu marar tocat presarat deasupra.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute Placinta de dovleac
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti