Budinca de ciuperci

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa. Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciuper

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 375 gr.smantana
  • 9 linguri maioneza
  • 425 gr. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 cepe
  • 2 cutii ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100 gr. cascaval

Mod de preparare

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa.

Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciupercile taiate si se mai prajesc 5 min. Sare si piper dupa gust. Se raceste. Tava 30*24 se unge cu unt(margarina) si se infaineaza. Se toarna in tava 2/3 din aluat. Se netezeste si acopera cu umplutura . Cascavalul ras se presara peste ciuperci. Se acopera cu restul de aluat. Se coace 45 min. sau pana ce se aureste . Se poate face umplutura in acelas mod , dar folosind varza in loc de ciuperci.

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mango caramelizat

Desert tort cu mango caramelizat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni