Chiftelute de ciuperci

Curatam ciupercile, le spalam si le taiem marunt apoi le amestecam cu verdeata. Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se caleste. Intr-un bol se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g ciuperci
  • 2 linguri ceapa
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 100g pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Sos:
  • 1 capatana usturoi
  • 1-2 legaturi marar
  • 50g margarina
  • faina-1 lingura
  • 300 ml lapte de soia

Mod de preparare

Curatam ciupercile, le spalam si le taiem marunt apoi le amestecam cu verdeata.

Ceapa verde se curata, se toaca marunt si se caleste.

Intr-un bol se amesteca cu ciupercile, verdeata, ceapa tocata, pesmetul, sarea si piperul macinat.

Se formeaza chiftelute se mai trec printr-un strat de pesmet si apoi se prajesc.
Se poate servi alaturi de un sos pe care il preferati.

Alte retete:

supa salsa cu chipsuri tortilla

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!