Ciuperci a la grec

Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci albe
  • 1 lamaie
  • patrunjel
  • marar verde
  • 1 jumatate pahar cu vin alb
  • 1 lingurita cu sos concentrat de rosii
  • coriandru
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sare, piper si se fierb pe foc mare, intr-un vas descoperit. Se lasa sa scada, apoi se iau de pe foc.


Se servesc reci.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...