Ciuperci a la grec

Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci albe
  • 1 lamaie
  • patrunjel
  • marar verde
  • 1 jumatate pahar cu vin alb
  • 1 lingurita cu sos concentrat de rosii
  • coriandru
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sare, piper si se fierb pe foc mare, intr-un vas descoperit. Se lasa sa scada, apoi se iau de pe foc.


Se servesc reci.

Alte retete:

Ciuperci umplute

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sorcova

De ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...

Sorcova
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca