Ciuperci cu cascaval

Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 ciuperci albe
  • cu palaria mare
  • o ceapa
  • 100 g cascaval
  • un pahar cu ulei
  • sare
  • piper
  • marar si patrunjel verde

Mod de preparare

Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa indeparteze bine excesul de nisip.

Tocati marunt ceapa, caliti-o 2 minute in ulei, adaugati si piciorusele ciupercilor tocate, sare si piper.

Lasati vasul pe foc domol, pana cand ciupercile sunt bine patrunse, si adaugati patrunjel si marar.

Intr-o cratita de teflon, unsa cu ulei, puneti palarioarele

ciupercilor.

Umpleti apoi ciupercile cu compozitia bine scazuta, pudrati-le cu cascaval ras si dati vasul la cuptor, cu foc domol, pentru 30 de minute, sa se friga incet.
Aduceti preparatul la masa stropit cu zeama de lamaie, decorat cu patrunjel verde si serviti-l drept aperitiv.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide