Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare. Se acopera cr
Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare.
Se acopera cratita si se lasa focul mic un sfert de ora, dupa care se adauga supa de carne si se continua fierberea.
Dupa un sfert de ora se adauga smintina in care s-a desfacut o lingurita de faina si verdeatt
tocata marunt.
Potrivim de sare si se mai fierb 10 minute, timp necesar sa fiarba faina.
Stoarcem deasupra mancarii zeama de la o jumatate de lamiie si se stinge focul.
Alte retete recomandate
Salata cu ciuperci si pui
Ciuperci la cuptor
Salata de ciuperci cu cartofi
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti