Ciuperci cu maioneza

Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 4-5 oua
  • 2 pahare ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • 1 I apa

Mod de preparare

Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamaie, timp de 20 minute. Se lasa sa se raceasca si se amesteca in maioneza.


Se aranjeaza in salatiera si se servesc presarate cu patrunjel tocat fin.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Rulada cu ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca