Se curata ciupercile, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare si sare de lamaie. Se strecoara, dupa ce au fiert si se lasa la racit.
Se curata ciupercile, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare si sare de lamaie. Se strecoara, dupa ce au fiert si se lasa la racit. Se taie apoi in felii subtiri, se amesteca cu maioneza, se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o salatiera.
Se servesc ornate cu masline si felii de lamaie.
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti