Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si mararul se spala, se curata si se toaca marunt.
Pentru ciuperci cu sos de lamaie ciupercile se spala, se curata, se trec prin jet de apa rece si se taie lame. Patrunjelul si mararul se spala, se curata si se toaca marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie felii. Sarea de lamaie se dizolva in putina apa. Ceapa se inabusa in ulei si 50 ml de apa, se adauga ciupercile, piperul, sarea de lamaie, mararul, jumatate de legatura de patrunjel, cuburile Maggi, sare si 1 l de apa. Se continua fierberea cca 1 ora. Spre sfarsitul fierberii, se adauga la ciulama de ciuperci vinul.
Ciupercile cu sos de lamaie se servesc rece, cu felii de lamaie deasupra; se presara restul de patrunjel verde.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti