Framantam bine biscuitii macinati cu 20 dkg zahar pudra, zaharul vanilat, cacao, aroma de rom si laptele. Presaram zahar pudra intr-o lingura adanca d
Framantam bine biscuitii macinati cu 20 dkg zahar pudra, zaharul vanilat, cacao, aroma de rom si laptele. Presaram zahar pudra intr-o lingura adanca de 6 cm si o umplem cu aluatul preparat. Fierbem budinca de vanilie si o racim. Frecam 5 dkg de unt cu 5 dkg zahar pudra si adaugam la budinca, amestecam bine. Rupem in 2 piscoturile si ungem partea plata cu crema de budinca si le lipim. "Coditele de ciuperci” astfel obtinute le fixam cu crema la mijlocul bilelor. Punem crema si pe partea exterioara a coditelor si le presaram cu fulgi de cocos. Presaram zahar pe bile. Lasam sa se usuce complet inainte de servire.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciulama cu ciuperci
Clatite cu ciuperci
Rulada cu ciuperci
Merg perfect langa o cana cu lapte, iaurt .... bune de pus la pachet!
Chifle umplute cu masline si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.