Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml de apa, ceap
Cozile de la ciuperci, ceapa, ardeiul, mararul si usturoiul se curata si se taie marunt. Intr-o tigaie se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml de apa, ceapa, cozile de ciuperci si ardeiul. Cand a scazut lichidul, se adauga piperul, sarea, usturoiul si verdeata. Se mixeaza compozitia si se lasa la racit. Palariile de la ciuperci se imbraca in foile de aluminiu, se pun intr-o tava unsa cu ulei si se umplu cu compozitia pregatita anterior. Deasupra se rade cascaval si se introduc apoi la cuptor circa 30 de minute. Cu 5 minute inainte de a fi scoase din cuptor se stropesc cu vin.
Se servesc calde.
Alte retete:
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj