Ciuperci in aluat de bere

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de ciuperci, bere, faina, oua, ulei si sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr ciuperci
  • 200 ml bere
  • 100 gr faina
  • 1 ou
  • sare
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se pun faina cu sare, albusul spuma si galbenusul intr-un castron. Se amesteca bine, se pune uleiul si berea. Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se inmoaie in aluat si se prajesc in ulei incins.


Se servesc ca aperitiv.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi aurii

Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...

Cartofi aurii
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii