Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se l
Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se lasa la foc. Se toarna faina amestecata cu apa si se lasa sa dea de cateva ori in clocot.
Se serveste ca aperitiv.
Alte retete;
Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti