Ciuperci in sos de marar

Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se l

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se taie marunt si se pun in tigaie cu uleiul. Se acopera si se lasa la foc mic pana se inmoaie, apoi se adauga o legatura de marar si se lasa la foc. Se toarna faina amestecata cu apa si se lasa sa dea de cateva ori in clocot.


Se serveste ca aperitiv.

Alte retete;

Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!