Se curata ciupercile de codite, apoi se spala. Se toaca marunt coditele, apoi se adauga sare, piper, patrunjel tocat marunt si se amesteca bine. Se u
Se curata ciupercile de codite, apoi se spala. Se toaca marunt coditele, apoi se adauga sare, piper, patrunjel tocat marunt si se amesteca bine. Se umplu ciupercile cu compozitia rezultata, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei, se stropesc si deasupra cu ulei si se lasa la copt, in cuptorul incins, 20-25 minute.
Se servesc reci sau calde.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci umplute Saratele
O salata similara cu cea de la ChopStix. Mult mai buna la gust totusi :)))
Salata cu urechi de lemn si chipsuri de tortilla cu crema de branza DelacoIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.